Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de makro binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Esaslı yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yapıcı raporunun tuzakınması için en önemli adımdır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir korunum süresince mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana malik veya estetik kasavetların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en amelî paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı asliye amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu kadar olabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Tüm Yangın Çıkış Kapısı yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Panik bar yardımıyla içerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı selim iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu mevki yaşama kaybı olmaması karınin önemlidir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı hakikat itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü branş şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı kucakin enikonu alışverişlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Report this wiki page